Akció!
Limitált ajánlat!

Fogyás Kódex eBook kedvezménnyel

4990 Ft

Kategória:

Üdvözöllek! Nagy Sándor vagyok, mérnök, edző, a NeuroFitt módszer megalkotója. Évekkel ezelőtt több, mint 40 kilótól szabadultam meg, és azóta edzőként több tucat embernek segítettem elérni a céljaikat a fogyásuk által.

Az évek során észrevettem egy mintát, miszerint 10 ből 9 ember óriási akadályokba ütközik a fogyása során, továbbá az emberek 90%-a nem képes a kín keservesen elért súlyt megtartani hosszútávon. Ez legtöbbször a napi rutinok, és a tanult minták, érzelemhez kötött étkezés, és az online térben zajló félreinformálás eredménye, melynek következtében a motiváció elhalványul és a feladás útjára lépnek.

A módszerem teljesen egyedi és erre a hatalmas problémára, a hízási – fogyási időszakok végleges felszámolására nyújtok segítséget az ügyfeleimnek.

Ebben az eBook-ban összefoglaltam a módszerem egy szeleteként 33 olyan kulcsfontosságú tanácsot (szinte már parancsolatot), aminek a segítségével te is képes lehetsz radikális változást és ezáltal sikereket elérni a fogyásodban és a súlymegtartásban.

A folyamatos fogyási – visszahízási időszakok testileg és mentálisan is nagyon kimerítőek, nem beszélve az egyre nagyobb egészségügyi kockázatról.

Azoknak ajánlom Fogyás Kódex eBook-ot, akik érdeklődnek, a fogyás témaköre iránt, és nem tudják merre induljanak vagy már többszöri próbálkozás után vannak, és nem találtak igazán működő megoldást.

Olyan kulcsfontosságú tanácsokat, tudásanyagot tartalmaz, amivel már önmagában is további éveket, sikertelen próbálkozások tömkelegét spórolhatod meg.

A tudásanyag mindenki számára segítséget nyújt, mert olyan gyakorlati tudást ad, amik követésével duplájára emeli a fogyás hatékonyságát. A gyakorlatias tanácsok a való élethez igazodva nyújtanak támaszt és nem egy idealizált világ legoptimálisabb forgatókönyvéhez.

Mindenki életében vannak nehézségek, amik megnehezítik a fogyást, most mentőövet adok az ilyen nehéz helyzetekhez és megmutatom, hogyan vagy képes megoldani őket, hogy ne egy újabb kudarcot írj a listádra.

Bónuszként ráadásul ingyen elérést biztosítok a Lefogyni egy életre című előadásomhoz, amibe betekintést és teljes tisztánlátást nyújtok abba a rendszerbe, amivel ügyfeleim heti 0,5 – 1 kg-tól képesek megszabadulni és fenntartani az elért külsőt.